Followers

:)

blogwalking

Jumaat, 6 Ogos 2010

PT OH PT

weeeeeeeeee~
pukul 7.30 pagi....
sarah x-h0osemate aku text aku...

MIN!!!!PT DAH MASUK!!!

tapi....
aku boleh baca 1 jam lepas tu....
hahahaha.....

bagitaula mmber aku...
dayah, mira, eisya, kamalia semua tu laaa....

diaorang tak caya...
phuiiiiiiii!

ahakz!!

tapi ann.....
semalam kelas mula lambat...
dalam kul 9 la ....
dayah dgn eisya....
sanggup g pp...
semata2 nak check dah masuk.....

PHUIIIIII!
kononya nak check masuk ke tak la tu kan....

lebih kurang 10 minit pastu...
masuk kelas....
muka suci gila...
hahahahhahaha....

AKU: masuk berapa??
dayah: dengan berkerut dahi tapi still lagi senyum...
kenapa lebih??
aku: apa yg lebih?? lebih berapa??
dayah: 2000+
aku: wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
so plan on balik ka???
dayah: on2!!!

plan apa??
malam tu...
sebelum pt kuar....
dah rancang ..
nak g tgok wayang....
tapi fyqah ngan alyaa tak nak ikut..
duit tak dak....
pastu aku ngan dayah buat kerja gila....
msej ejat...
nak sewa kereta...
sampai dah cnfrm dah ngan ejat...
tapi bila pikir balik....
tak jadi....
sorry eykkk...
bisnuss tak jadi yea!

tapi kebesokkan paginye...
after tau PT dah masuk...
dayah: ko msej ejat balik laa...
cnfrm balik ngan dia...
aku: oke!

aku pun msej....
dalam kul 10 lebih kot....
tak reply2 c ejat ni....
pastu habis kelas..
g ambik duit ngan eisya, kamalia n dayah...
mmang tak cikit orng la kan....

hahahahah!



lepas tu p lepak cafe jap...
terus aku call c ejat tu...
dah tak reply mesej aku...
11.30 macam tu la...
bila call ...
mamat tu baru bangun tido....
Choiiiiii!
sorry la ejat eyk!!
ganggu!
tapi ni bisnus punya pasal...

bla..bla..bla...

oke set!!
kereta viva...

bla..bla..bla...

dah smapai curve...
malas nak g OU...

pegi beli tiket..
citer apa??
THE LAST AIRBENDER!...
3 bintang je laa. bagi...
tapi ada sambungan....

lunch time...
aku makan GCB!!
sedap...
hhaahahahahhaha....

ingat nak shopping ckit...
tapi dah tak sempat...
nak rushing balik unisel balik dah....

anyway mmg terbaik la GCB....
hahaha...

ALYAA: nnti ko jgn lari dah tau jumpa guard tu...
fyqah: comel laa kamu pakai baju tu..
Dayah: congrat! kamu tak balik hari kamis....

1 ulasan:

  1. Assalamualikum, saya ingin mejemput anda ke program kami. Program kami berfungsi dimana kami akan menyenaraikan blog anda, dan kita bersama2 klik iklan rakan2 yang lain. dan secara tidak langsung rakan anda akan klik iklan anda juga. Program ini PERCUMA buat masa ini kerana saya ingin mengetahui sambutan kpd kami. Terima Kasih kerana membaca dan kami minta maaf jika kami post komen tnpa izin anda. salam. http://www.nazasystem.com/

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...